Korábban rendszeresen kritizálta, és messziről elkerülte a bulvárt, most azonban akár ezen területen is elhelyezkedne Bakács Tibor Settenkedő. Az újságíró élettársa ugyanis júniusban ad életet közös gyermeküknek, aki mellett volt feleségétől született két lányáról is gondoskodnia kell. A szalámilopással javultak az esélyei, az elmúlt napokban több médiaorgánum is állást ajánlott neki, Bakács pedig már nem válogat. Miközben munkát keres, abban bízik, hogy gyermekei és édesanyja megbocsátanak neki, amiért megbélyegezte a család nevét.

„Elmentünk vásárolni, vettünk hagymát, krumplit, zöldségeket. Többször elmentem a szalámi előtt, és néztem, hogy mennyibe kerül. Hát, erre nincs pénz, el lehetne tenni – de gyorsabban történt a dolog, mint ahogy így az ember elmondja. Az sem jutott eszembe, hogy ezen vonalkód van” – részletezte a szalámilopás aktusát Bakács Tibor Settenkedő Hajdú Péternek a Frizbi forgatásán. Az interjúért egyébként valóban százezer forintot kapott a kritikus, de nem azért, mert ő kérte, hanem, mert Hajdú felajánlotta. Sőt, Bakács tulajdonképpen egy forintot sem akart elfogadni, de ha már fizetés nélkül maradt, és nincs otthon pénze, ráadásul rá is tukmálták, hát miért ne.
Nem lopni ment, vásárolni

Az újságíró állítja, nem azért ment a hipermarketbe, hogy ellopjon egy rúd szalámit, élettársával tízezer forintból intézték a heti bevásárlást. „A barátnőm nem tudott a dologról, de szerencsére kiáll mellettem” – mondta a Velvetnek Bakács, akit a szalámilopás után először kirúgott, majd egy hónapra felfüggesztett a Klubrádió-írja a velvet.hu