A Miskolc Holding Zrt jelenleg 7 db autót használ. Ebből 1 kulcsos autóként üzemel, a maradék 6 autóból, 1-1-et használ a vezérigazgató, az igazgatóság elnöke, a városfejlesztési igazgató, a gazdasági igazgató, a pénzügyi és számviteli vezető, illetve a vállalatfejlesztési vezető.

1. MIBERSZOLG:

A MIBERSZOLG Kft-nek 1 db céges személygépkocsija van, amelyet a cég műszaki ellenőrzést végző kollégái (4 fő) felváltva használ.

2. VÁROSGAZDA:

A Miskolci Városgazda Kft-nek 4 db céges személygépkocsija van. Ebből 1-et ügyvezető igazgató használ, 1-et a szállítási vezető használ, a másik 2 autó kulcsos autóként üzemel.

3. MIVÍZ:

A MIVÍZ Kft-nek 5 db céges személygépkocsija van, ebből 1-et az ügyvezető igazgató használ, 1 kulcsos autóként üzemel, és 1-1-et a Főmérnökség, a Behajtás és az Anyaggazdálkodás használ.

4. MIK:

A Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt-nek a teher és egyéb speciális járművön kívül 5 db személygépjárműve van. Ebből 1-et a vezérigazgató, 1-et a Műszaki és Létesítménygazdálkodási igazgatóság használ, és másik 3 autót az Építési és Karbantartási Főmérnökség használja.

5. MVK:

Az MVK Zrt. 19 db személygépkocsit üzemeltet, ebből 5 db-ot a felső vezetés használ, 2 db az MVK Zrt. működésével kapcsolatos igényeket elégíti ki. A további 12 db autót tartós bérlet keretében a tagvállalatok részére adnak át használatra.

6. SZOCIO-PRODUKT:

A Szocio-Produkt Kft. 1 db személygépkocsit bérel az MVK Zrt-től, amelyet az ügyvezető igazgató használ.

7. RÉGIÓ PARK:

A Régió Park Miskolc Kft-nek 1 db céges személygépkocsija van, amelyet a gazdasági igazgató használ.

8. MIHŐ:

A Miskolci Hőszolgáltató Kft. 4 db céges személygépkocsit üzemeltet, ebből 1-1-et használ az ügyvezető igazgató, a gazdasági igazgató helyettes és a műszaki igazgató helyettes, a negyedik autó kulcsos autóként üzemel.

9. MIKOM:

A MIKOM Nonprofit Kft. 6 db céges személygépkocsival rendelkezik, amelyből 4 db-ot a MIKOM általános használatában van, még a fennmaradó 2 autót pedig a Miskolc Televízió használja mindennapi munkája során.

10. MISKOLCI TURISZTIKAI és MISKOLCTAPOLCA FEJLESZTÉSI:

A Miskolci Turisztikai Kft. és a Miskolctapolca Fejlesztési Kft. 2 db céges személygépkocsit használ, ebből 1 autót az ügyvezető igazgató használ, még a másik kulcsos autóként üzemel.