Szabolcs Szatmár Bereg Megye Közgyűlése a megyék körében elsőként kapcsolódott egy új közösségi együttműködéshez, a www.kkvhaz.hu portálhoz. A KKV szektort támogató új internetes kezdeményezés hamarosan több kormányzati és regionális szervezetet kér fel a kapcsolódásra, miközben a szakterületükön kiváló kis és közép vállalatok pályázat útján kerülhetnek a korlátozott kör számára biztosított publikációs lehetőséghez.

A konferenciára 2011 január 20-án került sor Nyíregyházán, a Megyeháza Bessenyei Nagytermében.-tudatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Online.

A konferencián részt vett és beszédet mondott Gulyás József a KKVHÁZ.hu vezérigazgatója és Németh Zsolt a KKVHÁZ.hu megyei vezetője, valamint Seszták Oszkár Szabolcs Szatmár Bereg megye Közgyűlése elnöke, aki a ‘A KKV szektor helyzete megyénkben’ címmel tartott előadást.

Az országban először 2011. január 1-én Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közgyűlése, élén Seszták Oszkár elnök úr az, aki kapcsolódott a kezdeményezéshez. Előkészítés alatt áll az IPOSZ és más szervezetek bekapcsolódása is.

A megyei közösség szervezésében kiemelkedő szerepet vállalat Szuhóczky Gábor, az ország egyik kiemelkedő pályázati és tanácsadó vállalatának, a szabolcsi székhelyű Euroadvance Közgazdasági Tanácsadó Kft. első embere.