Kirill Bodrasov húsz évig élt Magyarországon, a Corvinus egyetemen diplomázott, folyékonyan tudott magyarul. A felesége is súlyosan megsebesült.

A domogyedovói reptéren történt terrorcselekmény 35 áldozata között egy orosz-brit-magyar állampolgár is volt. Az 1972-ben született Kirill Bodrasov 18 évesen, orosz diplomata szüleivel érkezett Magyarországra, és a Corvinus egyetemen szerzett diplomát.

Két éve egy brit üzleti tanácsadó cég munkatársaként Londonban dolgozott, de sok időt töltött Budapesten és Moszkvában is. A robbantáskor épp egy konferencia miatt tartózkodott Moszkvában.

„Szerintem közel húsz évet élt Magyarországon. Folyékonyan beszélt magyarul, kellemes oroszos akcentussal” – emékszik Kirill Bodrasovra barátja, a szintén Magyarországon élő brit Andrew Prest. „Jó üzletember volt, és egyben egy különlegesen szerény, melegszívű, egyenes srác. Nagyon jó volt a humora, szertett másokat megtréfálni, de azt is bírta, ha rajta viccelődnek.”

A repülőtéren súlyosan megsérült Bodrasov felesége is, őt jelenleg is intenzív osztályon ápolják Moszkvában. A házaspár egyéves gyereke a robbantás idején Londonban volt.