Továbbra is folyik a küzdelem.

Az MSZP még ilyen állapotában is a síneken szeretne maradni: a robogó vonat előtt. A leges-legfontosabb maszopos helyi letéteményesek a napokban Miskolcon, meg szerte az országban, finom impresszionista etűdözés helyett, gyújtó hangú belső levelet kaptak Mesterházy Attilától. Maga az elnök, így szólamlott

írott formában pártbéli barátaihoz:

” A párt Országos Központja modern, internetes kampányba kezd, valamint telefonon szólítja meg támogatóinkat és azokat is, akik az elmúlt hónapokban már csalódtak a kormányban. A helyi szervezetek munkáját ebben a kampányban azzal segítjük, hogy adatbázisban átadjuk mindazon telefonon vagy interneten elért személyek adatait, akik velünk tiltakoznak. Fontos, hogy őket mind megkeressük személyesen is az elkövetkező két hónapban, továbbá utcai jelenléttel, kitelepülésekkel is gyűjtsünk támogatókat.”

Értik ugye?

Szocialista barátaink a hosszú éveken át folytatólagosan elkövetett keresztbecsalásokat követően, mintha a Holdról jönnének, „modern, internetes kampányba” akarnak kezdeni.

Az adatbázis átadása után.

Persze, joguk van hozzá.

Minderről a következő jut eszembe: Gundel Takács Gábor közvetítette az olimpiai ökölvívó cím mérkőzést, ahol a kis magyar fiú, hát köztünk szólva, elég ramatyul állt. A mérkőzés szünetében az aggódó riporter reménykedve mondta, hogy hallgassuk most „Öcsi bácsit” – Szántó Imre mesteredzőt – mivel is tudja segíteni tanítványát.

Mire az edző, élőadásban, bele a mikrofonba:

– Ide figyelj, bazmeg! Ha nem ütöd meg, mind a ketten megbaszhatjuk, mindenki kurva anyját!

Szegény szpíker, minderre csak ennyit tudott mondani: hát kedves nézőink, vegyük úgy, mintha nem is hallottuk volna Öcsi bácsit!

Nekem, ez a történet jutott eszembe az MSZP elnökének, Mesterházy Attilának a leveléről.