Lemondott miskolci a polgármesteri hivatal Pénzügyi és Költségvetési Osztályának januárban kinevezett vezetője, Demeterné Juhász Katalin. Nem szakmai, hanem váratlan magánéleti problémák miatt hozta meg ezt a nem könnyű döntést. Továbbra is a pénzügyi osztály munkatársa marad.

A gazdasági főosztály működik Farkasné Hadházi Ildikó irányítása alatt, a költségvetési csoportot Sztaroveczki Enikő vezeti, hangsúlyozta Dobos Tímea, a városháza szóvivője, hozzátéve: hamarosan lesz kinevezett pénzügyi osztályvezető is, amiről azonnal értesítik majd a nyilvánosságot.
– Az azonban biztos: Miskolc város költségvetését szakmailag elismert csapat készíti – jelentette ki a szóvivő. – Elmondható, hogy a márciusi közgyűlés elé egy olyan költségvetés kerül, ami Miskolc számára előremutató. A 2011-es költségvetési koncepció, amit a decemberi közgyűlésen tárgyaltak, 4,7 milliárdos hiánnyal indult (ebből 2,3 milliárd a működési és 2,4 a beruházási kiadás). Mostanra sikerült több mint 1 milliárdnyi hiányt lefaragni a működési költségből. Vagyis Miskolc működőképes marad, és minden feladat teljesíthető lesz. A márciusi közgyűlés elé kerülő 2011-es költségvetésből az látszik, hogy a város 2-3 éven belül a bevételekből tudja a kiadást finanszírozni. Ebben szerepe van a Miskolc Holding új szemléletű igazgatóinak is. A beruházásoknál a város, így a költségvetés is kényszerpályán van, hiszen elindult fejlesztésekről, projektekről van szó, melyek nagy részét leállítani már nem lehet-írja a miskolci önkormányzat hírportálja.