„Mióta kutyakaját eszem, jobb a közérzetem”

Kutyeledelen élt egy hónapon keresztül egy lengyel élelmezési szakértő, és az első három nap után három kilót fogyott – szerinte ez sokkal egészségesebb, mint például egy gyorséttermi menü!

Mike Konowalski lengyel származású élelmezési szakértő saját magán próbálta ki a kutyaeledel-diétát, amellyel azt igyekszik bizonyítani, hogy az emberek életstílusa okozza a hízást: úgy véli, túl sokat eszünk.

A kutyeledelek pedig véleménye szerint egészségesebbek a gyorséttermi ételeknél. Mike egy hónapig evett marhából, csirkéből és pulykából készült kutyakonzerveket, „nassolnivalóként” pedig a kutyakekszeket fogyasztotta.

Az első három nap után három kilót fogyott. Konowalski úgy véli, mindegy, mit eszünk, csak egészséges legyen. Nem koplalni kell, ha valaki fogyni szeretne!

A szakértőt ugyan figyelmeztették, hogy emésztési gondokat okozhat nála a furcsa diéta, de azt elismerték, hogy hosszútávon nem lesz semmi baja a kutyeledelektől.

Mike szerint csak az a lényeg, hogy az ember biztosítsa magának a szervezet számára szükséges napi vitaminbevételt. Neki állítása szerint a közérzete is sokkal jobb lett, mióta kutyaétel-diétát folytat…