Karácsony másnapján féltékenységből bántalmazott egy köztiszteletben álló orvost Kiskunfélegyháza polgármestere, Kapus Krisztián. Az atv.hu-nak azt is több forrásból megerősítették, hogy a fideszes városvezető egy városházi dolgozót lapátra tett az üggyel összefüggésben. Az ősszel polgármesterré választott Kapus személyes ügyei és humánpolitikája még saját frakcióját is megrepesztette. A városvezető cáfol.

„Tudták Önök, hogy a Polgármester Úr jóvoltából a város köztiszteletben álló polgárának látleletet kellett vetetnie? Karate kölyök újra akcióban?” – így kezdődött az a névtelen email, amelyet december 30-án landolt a kiskunfélegyházi polgármesteri hivatal számos dolgozójának, illetve a helyi képviselőtestület több tagjának elektronikus postaládájában.

A városban már hónapok óta téma, hogy a polgármester nehezen tudja elfogadni, hogy felesége elhagyta őt, és azóta szoros barátságban van egy orvossal. A karácsony utáni napokban meglehetősen gyorsan szárnyra kapott a hír, hogy a feszültség tettlegességig fajult. A levél szerint ez december 26-án történt: a polgármester megvárta míg a doktor távozik az asszonytól, majd a földre teperte és bántalmazta. Az orvos a nyakán sérült.

Az eset megtörténtét egy szemtanú is megerősítette az atv.hu-nak (az affér az utcán történt, így többen is látták), illetve maga a sértett sem tagadta. A doktor azonban elzárkózott a nyilatkozattól, és azt kérte, hogy a nevét se említsük meg.

Az orvost egyébként az utóbbi időben több atrocitás is érte, nemrégiben az autóját „húzta meg” egy ismeretlen, aki a kerekeket is kiszúrta; az ünnepek alatt pedig valaki sprayvel fújta le a házát. A „művet” nem tudta befejezni, addig jutott, hogy „pedo”-írja az atv.hu