Boon.hu A miskolci hivatal új vezetői

A főosztályok korábbi vezetőivel már tavaly tudatták a változást, de az újak kinevezesét csak hétfőn hozta nyilvánosságra a hivatal. Ez alapján Kiss Gábor lett a Humán Főosztály főosztályvezetője, Farkasné Hadházi Ildikó, a Gazdálkodási Osztály főosztályvezetője, Vargáné dr. Pápai Ildikó, a Jegyzői Kabinet főosztályvezetője. Pintér Zoltán maradt a Polgármesteri Kabinet főosztályvezetője, csakúgy, mint Csiszárné dr. Sajgó Erika, aki továbbra is a Hatósági Főosztályt vezeti majd.

Újak és régiek a listán

A listán újként szerepel Szőke László, aki a Főépítészi, Városfejlesztési és Rendezési Osztály élére került, Kákóczki András, aki a Kulturális Osztály vezetője lett, Lengyel Zsolt, aki a Stratégiai Osztály vezetését kapta. Molnárné Palotai Marianna, a Humánpolitikai csoport vezetőjeként dolgozik elsejétől, dr. Adámyné Soltész Ildikó, a Jogi és Önkormányzati Osztályt vezeti, Vargáné Jáborcsik Mária, az Ellenőrzési Osztály élére került, Demeterné Juhász Katalin pedig a Pénzügyi és Költségvetési Osztály vezetője lett. Ezenkívül Heinemanné Borbély Mária, a Vagyongazdálkodási, Számviteli és Kontrolling Osztály vezetői tisztségét látja el januártól.

Az új vezetők listáján ismerős nevek is vannak: Demeter Attiláé, aki korábban főosztáylvezető volt, de az új struktúrában megszűnt az osztály, így ő az Ellátási Osztály vezetője lett. Vargha Tibor is főosztályvezető volt, most pedig az Építési és Környezetvédelmi Osztály vezetőjeként folytatja munkáját. Dr. Miskolci Róbert osztályvezetőből lett most helyettese az Egészségügyi és Szociális Osztálynak, míg az osztály vezetője Jirkovszkyné Szép Mária lett. Ő korábban főosztályvezető volt a hivatalban. Csizmadia János pedig osztályvezetőből az Építési és Környezetvédelmi Osztály csoportvezetője lett-írja a boon.hu