Idén a terhességem 33 hetében vittek be Ózdról a mentők Miskolcra a szülészetre.A Szülőszobára vittek azonnal-ott voltam 1 napig,mert nem indult meg a szülés, majd kitettek az osztályra.Na ami ott működik azt a legutolsó ellenségemnek se kívánom.

Nagyon mocskos volt a fürdő+ a wc.Már sajnálom,hogy nem fotóztam le,és küldtem el az Ántsz-nek.A csempe fekete,és szürkében játszott!A wc-re szívem szerint nem akartam belepiszkítani,mert nem volt rá érdemes!Ocsmány!És még a terhes nőt védeni kellene,hogy ne kapjon el semmit a wc-n,hát én elkaptam valamit(pedig nem ültem rá az ülőkére)-majdnem, 1 hétig kapartam magamat alulról.

Az ápolónők,és az orvosok is úgy beszéltek az emberrel,mint a kapcarongyal!Befulladtam a hét elején este,és azt mondta az ápolónő,hogy mit csináljon ő velem. Mondom.akkor itt fulladjak meg az ágyon? Erre ő: Ózdon,és Sátoraljaújhelyen is van kórház,és mégis oda küldik az embereket az ő nyakukra!Mondtam neki,hogy én nem magamtól jöttem,hanem ideküldtek,meg elmegyek ha akarja.

Csütörtökön a vizeletem sötét,szinte barnás volt,a másik ápolónőnek szóltam,és az is azt mondta,hogy mit csináljon ő velem!Beszélni akartam 1 orvossal,erre az ápolónő sietve elzavart,hogy ne zavarjam már ilyen csiri-csári üggyel a Doktor urat.Na ez kiütötte nálam a biztosítékot,és szóltam a férjemnek,hogy jöjjön értem másnap,mert én nem maradok a kórházban.

Másnap saját felelősségemre otthagytam a kórházat,és még ők voltak felháborodva,hogy én elmegyek.6 óra múlva adták oda a zárójelentést!Hát csak ennyi a kórházról.