Az RTL Klub büszkén hozta a sajtó tudtára azt, hogy a csatorna portáljai az elmúlt hét során több alkalommal a legnagyobb hírsite-ok látogatottságán is túltettek, főként a vasárnap számított kiemelkedő napnak, 637 ezer látogatóval.

Az RTL Klub tájékoztatása szerint december 12-én vasárnap az RTL Klub internetes felületeit 637 621 egyedi látogató kereste fel, amellyel igazán elit klubba lépett a csatorna, a legnagyobb hírportálok látogatószámát is elérve ezzel az eredménnyel. Rekordokat döntött az rtlklub.hu és a valovilag.hu is – előbbi 375242 látogatót számlált, amely 26 százalékkal jobb az előző hetekben felállított rekordnál. A Való Világ oldala pedig napról-napra döntötte meg saját csúcsait, vasárnap már 227 ezren keresték fel.

Az egész hét kiemelkedő számokat hozott az RTL Online számára, hisz a napi egyedi látogatószám átlag meghaladta a 458 ezret, 36 százalékkal felülmúlva ezzel az előző heti rekordot, amely a kilencedik helyet jelenti a leglátogatottabb portálcsoportok rangsorában. November hónapban 1 802 625 egyedi látogatót számláltak az RTL Klub weboldalai, amely szintén rekord eredmény a csatornánál.