A Jobbik Magyarországért Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és miskolci

frakciói, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alapszervezetei 2010 december 7-én 18.00 órától demonstrációt tartanak Miskolcon a Centrum Áruház előtti szökőkútnál. Az eseményen beszédet mond Vona Gábor a párt elnöke, valamint Szegedi Márton önkormányzati képviselő és Miklós Árpád megyei frakcióvezető.

Nem hagyhatjuk, hogy a helyi Fidesz az országos trendekhez hasonlóan Miskolcon is elszabotálja

  az elmúlt nyolc év politikusbűnözőinek elszámoltatását. Jelen pillanatban úgy látjuk, a Fidesz nagyon lassan fog hozzá a szocialisták által az önkormányzati apparátusba, illetve a város cégeibe bebetonozott pártkatonák leváltásához – válaszolt a
megmozdulás célját firtató kérdésünkre Szegedi Márton.

Szegedi, aki miskolci frakcióvezető és az önkormányzat Pénzügyi Bizottságának elnöke is, leszögezte: tarthatatlan az az állapot, hogy miközben a Jobbik szeretné elkezdeni az elmúlt nyolc év feltehetően bűnös és felelőtlen gazdálkodásának vizsgálatát, tovább a felelősök megnevezését, az MSZP-s vezetés által korábban pozícióba helyezett káderek folyamatosan akadályozzák az információk megszerzését, a valódi elszámoltatás megkezdését. A demonstrációval azt követeljük, hogy a Fidesz ne húzza az időt, mert nem szabad megvárni az ügyek elévülését, vagyis a politikusbűnözők megnevezésének,elszámoltatásának, elítélésének elszabotálását. A Jobbik az ország valamennyi önkormányzatának üzeni: ezt nem fogjuk engedni!

barikad.hu