A jégkorong Mol Ligában a listavezető HSC Csíkszereda a harmadik helyen álló Vasast fogadta és győzte le 7–4-re, és mivel a Miskolc 8–0-ra nyert a Steaua Rangers ellen, Bob Dever együttese megelőzte a káposztásmegyerieket a tabellán. A Dunaújváros brassói győzelmével a Csíkszereda nyomában maradt. 

A HSC Csíkszereda–Vasas HC mérkőzés első tíz percében kétgólos előnyre tett szert a hazai együttes, de a Vasas még az első harmadban egyenlített Libor Pavlis és Szappanos Dávid góljaival.

Dubek két gólt lőtt (Fotó: Tumbász Hédi,archív)

A második játékrészt 2–1-re, a harmadikat – három emberelőnyös találattal – 3–1-re nyerték a csíkiak, ezzel bebiztosították vezető helyüket a Dab.Docler előtt a Mol Liga tabelláján.

A Miskolci Jegesmedvék JSE jégkorongcsapata 8–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Steaua Rangers, ezzel megelőzte a Vasast a tabellán. Vladimir Dubek 2+2-vel zárta a mérkőzést, amely rengeteg Steaua-kiállítást hozott, Mihai Georgescu végleges fegyelmi büntetést is kapott.

Magosi Bálint két gól lőtt a Brassóban 5–3-ra győző DAB-ban, amely így továbbra is őrzi alapszakaszbeli második helyét.

A Sapa Fehérvár AV 19 farmcsapata Tóth Adrián négy góljának (is) köszönhetően 5–3-ra nyert a mindössze 15 játékossal kiálló Újpest ellen.