Három nő azért verekedett össze, hogy melyikük szálljon fel hamarabb a buszra, három férfi egy kocsmárost ütött le. A rendőröknek az elmúlt napokban több csoportosan elkövetett garázdaság miatt kellett intézkedniük Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Sorrend-attak

Úgymond nem volt meg a felszállási engedély, ezért repültek a pofonok egy szerencsi buszmegállóban december 3-án a déli órákban. A várakozó tömegben három nő azon veszekedett, hogy ki szálljon fel hamarabb a buszra. A konszenzus nem született, így az érintettek kölcsönösen bántalmazták egymást. A sorrend-attaknak az időközben kiérkező rendőrök vetettek véget. A taktabáji, a perkupai és prügyi nőkkel szemben a Szerencsi Rendőrkapitányság csoportos garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást.

Sör-terror

Az egyik hernádnémeti szórakozóhelyre december 4-én az esti órákban betért három férfi, akik italt rendeltek a pultostól. A kocsmáros azonban megtagadta a kérést, mivel a vendégek már szemmel láthatóan ittas állapotban voltak. A csapos megpróbálta kitessékelni őket, erre mindhárman bántalmazni kezdték a tulajdonost, illetve bosszút álltak az italkimérés berendezési tárgyain is. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett a sör-terror miatt, az elkövetők által okozott kár azonban majd 100 000 forint. A Miskolci Rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt folytat eljárást a három helybéli férfival szemben.

Kvartett ütleg

Egy múcsonyi nő december 4-én a késő délutáni órákban haza indult, amikor arra lett figyelmes, hogy a bérház lépcsőházában két ittas férfi hangoskodik. A nő megpróbálta az idegeneket elküldeni, majd a szópárbaj tettlegessé fajult. Mindeközben megérkezett a nő fia is, aki azonnal védelmébe vette édesanyját, így már négyen vettek részt az ütlegben. A rendőrséget az egyik szomszéd értesítette. Az érintettekkel szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt folytat eljárást.