Az NSSW díjat 2003-ban alapította a Nissan, hogy kitüntesse az értékesítésben és a vevőszolgálatban legjobb ügyfél-elégedettségi eredményeket elérő márkakereskedőit. A Nissan Sales & Service Way valójában irányelvek és normák gyűjteménye, melyek célja, hogy a vevők a lehető legjobb élményekkel gazdagodjanak bármely Nissan látogatásuk során. A díjat csak olyan márkakereskedő nyerheti el, aki teljes mértékben megfelel az NSSW elvárásainak. Ezt a rangos kitüntetést annak történelme során csak néhány, kiemelkedő munkát végző kereskedő kaphatta csak meg.

További érdekes vonatkozás hazánk számára, hogy idén a díj Budapesten került átadásra a közép- és kelet-európai régió két legjobb márkakereskedőjének. A Csehországból, Szlovákiából és Magyarországból álló régióban a Balogh Autóházak Kft. (Miskolc és Nyíregyháza) lett a 2010-es nyertes.

Az átadás november 19-én különösen ünnepélyes keretek között zajlott a St. George Residence & Hotel különtermében, ahol az est fényét Szentpéteri Csilla zongorajátéka emelte. A program keretében a díjazottak részt vettek a másnapi budapesti városnéző túrán és egy előadáson a Nemzeti Operaházban.