A MiNap információi szerint már megvannak az utódaik a holding-cégek leváltott vezetőinek. Mint ismeretes, hétfőn sajtótájékoztatón jelentették be a Városházán, hogy válságmenedzselésre van szükség a Miskolc Holding Zrt.-nél. Ennek keretében minden holding-tagvállalati vezetőt menesztettek azon cégeknél, ahol korábban még nem történt meg a vezetőcsere. Cikkünkben az új igazgatók névsorát olvashatják.
Az új vezetők december 1-jétől kezdték meg a munkát a vállalatok élén, hivatalos bemutatásáukat a jövő hétre ígérték. Lapunk információi szerint a MIK Miskolci Ingatlangazdálkodó Zrt. vezérigazgatója, valamint a MIBERSZOLG Miskolci Beruházó és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója Szélyes Domokos lett.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. és a Régió Park Miskolc Kft. ügyvezető igazgatójává Perecsenyi Attilát, a Miskolci Turisztikai Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft., illetve a Miskolctapolca Fejlesztési Kft. élére pedig Czinkné Sztán Anikót nevezték ki. A MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója Vécsi György, az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt. vezérigazgatója dr. Borsos Attila, a Szocio-Produkt Kft. ügyvezető igazgatója pedig Halász Rózsa lett. A MIVÍZ Miskolci Vízmű Kft. ügyvezetője Vojtilla László, az AVE Miskolc Kft. önkormányzat által delegált ügyvezetője pedig Molnár Attila, december 1-jétől.