Információnk szerint a holding elnök-igazgatója dr. Szabó Tamás lesz januártól, ő a Miskolci Egyetem Robert Bosch tanszékének vezetője.

A Mihő Kft. élére Vécsi György került, kairól az AES Borsodi Energetikai Kft stratégiai igazgatójaként találtunk információt a neten.

A Mivíz Kft. új igazgatója Vojtilla László, aki korábban már volt vezetője a cégnek, majd később szolgáltatási ügyvezetője lett. Vojtilla László csütörtökön portálunknak meg is erősítette a hírt. A cég vezetőségét egyszerűsítették, ezentúl egy ügyvezetője lesz, a szerződést az igazgató már december 1-jével aláírta.

A MIK Zrt. élén dr. Nagy Szabolcs az új ügyvezető igazgató, ő a Miskolci Egyetem marketing intézete tanszékvezetője. Legalábbis január 15-ig lesz ez így, amikortól Szélyes Domonkos közgazdász veszi át a helyét. Ő úgy tudjuk, Budapesten vezet céget, és csak január közepétől tud Miskolcon munkába állni.
Megerősítette…

A város közlekedési cége, az MVK Zrt. élére dr. Borsos Attila lép, aki egy budapesti, személyszállítással foglalkozó cég, a Veolia Transport Magyarország Kft. fejlesztési igazgatója. Szerettük volna elérni, de információink szerint a héten nincs Magyarországon.

A szemétszállításért felelős AVE Miskolc Kft. csak félig városi cég. Új igazgatója (az önkormányzat részéről) Molnár Attila, aki portálunknak meg is erősítette kinevezését. Ő korábban a Miskolci Vadaspark ügyvezetője volt. A másik ügyvezető (az osztrák tulajdonos részéről), Kiss Péter marad továbbra is.

Több további lehetséges cégvezető nevét hallottuk, azonban míg a fentieket igen, ez utóbbiakat nem sikerült megerősíteni. Információink szerint Czinkné Sztán Anikó lesz a Miskolci Turisztikai Kft. vezetője (ő amellett, hogy a Tapolcai Kalandtúrapark tulajdonosa, a Miskolci Városfejlesztési Kft. felügyelőbizottságának a tagja), és úgy tudjuk, a Szocioprodukt Kft. élére Miskolc hajdani alpolgármestere, Halász Rózsa kerül, aki már volt ezen a poszton-írja a boon.hu