Hagyó lehet a Miss Maffia Hungary fővédnöke

Az előzetesben lévő Hagyó Miklóst is jelölték egy hazai szépségverseny fővédnökének. Az „Alvilág szépe” verseny honlapjának látogatói Hagyón kívül az ismét megvádolt Stadler Józsefet és Zuschlag Jánost is el tudnák képzelni fővédnöknek – értesült a HavariaPress.

A Miss Maffia Hungary – „Alvilág Szépe” verseny szervezői szavazás alapján döntik el, hogy ki legyen az első alkalommal megrendezésre kerülő szépségverseny fővédnöke. Az ideális jelölt a kritériumok alapján befolyásos – ezzel a tulajdonságával üzérkedésre is képes –, tapasztalata van a közigazgatásban, szereti a nőket és alapfokú teológiai ismeretekkel rendelkezik.
Az idén első alkalommal megrendezésre kerülő szépségversenyen induló hölgyek esetében is szokatlanok a kritériumok. Nem kizáró ok, ha a jelentkező már szerepelt felnőtt filmekben, ha jelent már meg róla aktfotó, vagy tetoválása van. Minden hónap végén az internetes voksok alapján 16 – sokszor meztelen képeket feltöltő – jelentkező jut a verseny előválogatójába, majd onnan kerülhetnek a versenyzők a döntőbe