A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arkán Varanai László független polgármesterjelölt, aki jelenleg is betölti a posztot, nyolcvan szavazatot kapott, kétszer annyit, mint a szintén függetlenként indult Varkoly Ferenc.

Ugyancsak ebben a megyében, Cigándon Oláh Krisztián függetlenként indult polgármesterjelölt kapta a legtöbb szavazatot. Oláh Krisztián 892 szavazattal nyert, mögötte a települést 1990 óta vezető Németh Károly (független) végzett, aki a voksok közül 709-et tudhat magáénak, a harmadik a szintén függetlenként indult Oláh Lívia lett 11 szavazattal.

A megye egy másik településén, Keresztétén viszont hiába ismételték meg a helyhatósági választást, a helyi választási bizottság ezúttal is semmisítette az eredményt. Az ismételt választáskor, szombaton ugyancsak túl sokan, 88-an szerepeltek a névjegyzékben az eredetileg 33 lakosú településen, közülük 57-en adták le voksukat. Nevelős Barnabás független polgármesterjelölt harmincöt szavazatot kapott, Csehovics Gyula (szintén független), a falu jelenlegi polgármestere huszonkettőt.