Ha újraszületnék, tudják mi szeretnék lenni?

Innováció menedzser.

Esetleg projektkoordinátor.

Ha végképp minden kötél szakad, akkor humánkutató, vagy stratégiai igazgató a miskolci Holdingnál. A miskolci szocialista sikerszéria utolsó esztendeiben ugyanis innovációs menedzserkedésért 25 millát, humánkutatóként pedig 4,9 millát, plusz áfát lehetett évente fakítani ebben a jól koordinált városban. Ha az ember szocialista választmányi elnök is lehetett ezzel egyszerre és egy időben, akkor ráadásul akár szikár névértéken is vehetett még ekkora pénzekre szerződött céget a saját városától. Pontosabban attól a Holdingtól – VAGYON KEZELŐTŐL (!!!!) – ahol ez a mindenoldalúan képzett szocialista embertípus, stratégiai igazgató is lehetett egyben

  .

Aki ezt nem érti az vagy hülye, vagy humánkutató a miskolci szocialistáknál.

Mindezek után, most javaslom, hogy a csütörtöki rendkívüli miskolci közgyűlés ünnepélyesen mondja ki és ha lehet, foglalja okiratba:

Miskolcon ezen túl, a lopni ige helyett lehessen használni az innováció menedzserkedem, vagy a humán kutakodom kifejezéseket is!

A projektkoordinátor megtisztelő címet viszont, ne orozzuk el attól a politikai közösségtől, amely megismertetett minket, egyszerű Miskolciakat ezzel a szikár, dísztelen, pontos, minden szentimentalizmust nélkülöző nyelvhasználati leleménnyel: 2010-től, amitől kezdve a miskolci szocialisták végre távolabb kerültek a közvagyontól, a városházi frakcióvezetőjük neveztessék így: X Y, a miskolci Szocialista Párt Projekt Koordinátora.

Ez az egész történet benne a Holdinggal a Városházával, meg a kreatív miskolci szocialistákkal, bele van ágyazva ” egy posztkommunista érdek-, érzelem- és reflexhálózat fingszagú, baldachinos ágyába.”

Hogy megint csak a Mestert idézzem.