Mint arról a pepsifoci.hu beszámolt, Miskolc, Győr és Nyíregyháza is felmerült helyszínként a magyar válogatott utolsó 2010-es, Litvánia elleni mérkőzése kapcsán. A minap.hu borsodi portálnak – amely úgy tudja, hogy negyeddikként Kecskemét neve is felmerült – Egervári Sándor elmondta: már megvan a véleménye a pályázó városokról, és azt a héten az MLSZ elé fogja tárni, mivel az illetékes bizottság a szövetségi kapitány álláspontját is figyelembe veszi a döntésnél.

A minap.hu információi szerint az eddig felmerült Győr, Miskolc és Nyíregyháza mellett Kecskemét is hasonló célokat tűzött ki maga elé, de Miskolcon nagyon szeretnék, ha mellettük döntene az MLSZ, mivel a borsodi megyeszékhelyen már rég nem láthatott a közönség válogatott szintű mérkőzést.

Pajor-Gyulai László az MLSZ sajtóreferense a regionális portálnak elmondta: számos feltételtől függ, hogy ki kapja majd meg a rendezési jogot. Az illetékes bizottság a héten fog összeülni, és a szövetségi kapitány véleményét is figyelembe veszi, illetve megvizsgálja, hogy megfelelő-e a biztonság, valamint a küzdőtér minősége, de a feltételek között szerepel a nézőszám, és a befogadóképesség is.

Egervári Sándor szövetségi kapitánynak már megvan a véleménye a pályázó városokról, de szempontjait egyelőre még nem kívánja nyilvánosság elé tárni. A szövetségi kapitány arról is szólt: nem járt még a felújított DVTK-stadionban, csak televízión keresztül látta, így pedig nem szeretne véleményt alkotni. Szép emlékeket őriz Miskolcról és a Diósgyőrről, hiszen focizott is itt valamikor és nem felejtette el azokat a hangulatos mérkőzéseket, melyeket itt játszott – írja a minap.hu.