Kilenc újabb rendkívüli eseményről számolt be az Országos Választási Iroda 13 óráig. A Borsod megyei Szendrőládon szavazás közben elájult   egy ember, őt kivitték a levegőre és értesítették a mentőket. A voksolást nem kellett felfüggeszteni. Szintén rosszul lett egy szavazó a Szabolcs megyei Kántorjánosiban, ő nem kért orvosi ellátást és miután jobban érezte magát, leadta voksát. A Borsod megyei Mályiban a szavazatszámláló bizottság egyik tagja lett rosszul, ki kellett hívni hozzá az orvosi ügyeletet. A voksolást ebben az esetben sem kellett felfüggeszteni, a bizottság póttagot hívott be. Rendőrt kellett hívni a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyíribronyban két hangoskodóhoz. A problémát az okozta, hogy a választás napján értesültek arról, hogy a lakásukba két személy van bejelentve. A választási bizottságnak előbb két tagjával, majd a hangoskodásra kijövő elnökkel is vitája támadt a két választónak, ezért az elnök értesítette a rendőrséget. A két szavazó negyedóra múlva békésen visszament és rendben leadta voksát.

A szavazóhelyiségben kezdett kiabálni egy szavazó a Somogy megyei Heresznyén. A polgármestert szidta, amiért szerinte az utcán álló gyümölcsfáját egy áramszolgáltató cég megcsonkította. Az illető elvett egy polgármesteri szavazólapot, amit a bizottság előtt darabokra tépett és az asztalra dobott. Az incidenst követően felszólítás nélkül távozott.

Beszakadt egy urna teteje Tiszabőn. Egy nő a gyerekét is vitte magával szavazni, a gyerek azonban beleesett az urnába, ami beszakadt. A bizottság elnöke papírragasztó szalaggal átkötötte az urnát és aláírásával hitelesítette. Szavazólapot talált egy választó a szavazófülkében a Bács-Kiskun megyei Bócsán. A szavazólapot a szavazatszámláló bizottság érvénytelenítette.

Több szavazónak is gond volt az okmányaival. Volt, akinek nem volt lakcímkártyája, másnak pedig a személyazonosító igazolványa járt le és más érvényes okmánnyal nem tudta magát igazolni.