A nép szava.  Ki legyen Miskolc polgármestere?
Siskáné Mária: Véleményem szerint az eltelt nyolc év alatt eladósodtunk. Nagyon intelligens és jó embernek tartom Káli Sándor polgármester urat, de mégsem ő lenne a legjobb erre a pozícióra, mert változás kell. Hogy alakul majd a választás, azt nem tudhatjuk, de azt igen, hogy gyermekeink is ezt az adósságot fogják törleszteni, amit a szocialisták összehosztak a városban.

 

 

Lutinn_Rojk_Anna Lutiánné Rojkó Anna: Úgy gondolom, hogy változásra van szükség. Mivel én egészségügyi dolgozó voltam, nagyon boldog lennék, ha Dr. Kriza Ákos főorvosúr lenne a polgármester, mert tudom, hogy az emberek javát maximálisan teljesítené. A miskolci szocialistáknak lejárt az idejük. Elég volt nyolc év. Változás kell.
Szentpteri_Lszl Szentpéteri László: Olyan polgármesterre lenne szükség, aki beindítaná a DAM-ot .A dolgozók rosszul jártak.56 éves munkanélküli vagyok, szakmámban nem tudok elhelyezkedni. Minőségellenőr vagyok,33 évet dolgoztam náluk. Pártállástól függetlenül, szerintem sok a lopás. A kormányon pedig nagyon sok múlik. Aki szeretne dolgozni, és ért is hozzá nincs lehetősége rá. A villamos projektet is előre lezsírozták .Nem borsodiak végzik a munkálatokat. Ez egy álló víz.
Kutasi_Lajosn Kutasi Lajosné: Maradjon Káli, azért jó mert én szocialista vagyok. Fejlesztéseket csinált, szimpatikus ember, de valószínű, hogy a fideszesek nyernek majd .Káli az árvízkárosultakon is segíteni próbált .A zsolcai polgármester eltűnt az ár idején , de Káli ott is megjelent. Nekem Káli kell.