Káli Sándor, a bűnszervezetként működő, szemkilövető, országrabló MSZP miskolci helytartója, a cigánybűnözők apostola bocsánatkérésre szólított fel, mert kifogásolni „merészeltem”, hogy a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjét, aki az MSZP tömeges, törvénytelen plakáttépkedő és leragasztó akciójára hívta fel törvényesen a figyelmet, 24 órára jogellenesen őrizetbe vetették, megbilincseltették és bíróság elé állították Káliék utasítására – írja közleményében a Jobbik alelnöke, alább a folytatás.

Igen, jól hallották, ez a személy követel bocsánatkérést. Szinte egy Monty Python-jelenet kel életre, de még inkább arra emlékeztet, mintha egy útonálló követelné áldozataitól, hogy kérjenek tőle bocsánatot.
Én ellenben úgy gondolom, hogy Kálinak kell bocsánatot kérni.
Miskolcot Káli Sándor tette élhetetlenné, Káli és bandája telepítette be „fészekrakó”, szocpolcsaló cigányhordákkal, ő szabadította rá a cigánybűnözőket a békés miskolciakra, az ő 8 éves dúlása folyamán szűnt meg a közbiztonság és alakultak ki harmadik világbeli állapotok. Ő és pártja adósította el a települést 100 milliárd forinttal, az ő uralma alatt menekülnek el a magyar fiatalok, ahová csak tudnak. Az egykor szép Lyukóvölgy, Avas-Dél, Győri kapu, belváros sorsa előrevetíti Miskolc teljes pusztulását is, amennyiben nem tűnik el végleg az MSZP a színpadról.
Kálinak tehát bocsánatot kell kérnie, megkövetnie, de nem engem, hanem az általa tönkretett több ezer miskolci magyar embert, mielőtt dicstelen pályafutására pontot tesznek a szavazópolgárok és remélhetően bíróság elé is állítják.
Most vasárnap győzzön a Jobbik Miskolcon is!
Szegedi Csanád
EP-képviselő (Jobbik)
a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke
További közlemények: www.szegedicsanad.hu