Ne engedje, hogy a szocialisták mocsoksága és sportszerűtlensége átragadjon a rájuk

Tisztelt Szerkesztőség!

A börtönből szabadulva sajnálattal kellett látnom, hogy amíg a rendőrség vendégszeretetét élveztem

, addig az MSZP további több száz plakátot helyezett ki továbbra is oly módon, hogy azzal a JOBBIK plakátjait takarja le.

Ezen már meg sem lepődtem, sőt azon sem, hogy a magyar törvényhozás ez ellen semmit sem tett az utóbbi napokban feljelentéseink ellenére.

Azon viszont nagyon meglepődtem, hogy városszerte a FIDESZ is elkezdte ugyanilyen törvénytelen módon, hasonló csak éppen FIDESZES plakátokkal lefedni a városban még megmaradt JOBBIKOS plakátokat.

Természetesen ezek ellen is be fogjuk adni a panaszt…. És

Természetesen ezektől ugyanúgy nem várunk semmit mint eddig.

Mai nap fél tizenkettő tájékán az Újgyőri Főtéren autóztam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy az útszéli villanyoszlopra egy kisteherautó platójáról 2 munkás az előbb említett módon FIDESZES plakátot szerel fel éppen az engem ábrázoló JOBBIKOS plakátokat eltakarva.

Ekkor odamentem, megálltam az autójuk mögött és felszólítottam őket, hogy azonnal távolítsák el a szabálysértő plakátot. Ennek ők nem tettek eleget, így telefonommal képeket készítettem munkálataikról és azonnal értesítettem a rendőrséget.

EZUTÁN követtem őket autómmal amíg a rendőrök ki nem érkeztek.

A z igazoltatás során a rendőrök megtekintették a felvételeimet visszavezették a helyszínre a tetteseket, ahol elismerték a szabálysértést.

Az adatok felvétele után a rendőrök levetették velük a szabálysértő plakátot és szabadon elengedték őket.

Ezek az emberek nyugodtan tovább mehettek plakátokkal tömött autójukkal és akár estig folytathatták a törvénysértő plakátozást .

Valószínű ha ezt én csináltam volna akkor a rendőrség megbilincsel, vasra ver és gyorsított eljárásban bebörtönöz.

Rendkívül csalódott vagyok. Hiszen eddig a miskolci FIDESZT korrekt ellenfélként ismertem meg. Ezúton szeretném felszólítani Kriza Ákost, hogy tegyen rendet kampánycsapatában és ne engedje, hogy a szocialisták mocsoksága és sportszerűtlensége átragadjon a rájuk. Az ilyen manőverekkel csak a szocialisták malmára hajtják a vizet. Kérem ne nehezítse, munkámat, hiszen a tét óriási. Miskolcon csak akkor fogunk tudni rendet tenni, ha Káli Sándort és korrupt csapatát okt. 3.- án végleg elzavarjuk városunkból.