A Blikk információi szerint a Dunakeszi Rendőrkapitányság hétfőn vádemelési javaslattal továbbadta a színész -műsorvezető nyomozati anyagát az ügyészségnek.

Stohl András május 8-án hajnalban okozott súlyos közlekedési balesetet részegen és kábítószer hatása alatt. Frontálisan nekiütközött Fót és Budapest között két vele szabályosan szemben közlekedő autónak. Az egyik sofőrje, Kaincz Pál súlyos combnyaktörést, míg a másik autóban ülők közül pedig többen nyolc napon belüli sérüléseket szenvedtek, de a baleset okozta lelki sérüléseket a mai napig szenvedik.

A híresség ellen a vád súlyos közlekedési baleset okozása ittas és bódult állapotban. A nyomozást azóta többször meghosszabbították. A rendőrség bővebb tájékoztatást a balesettel kapcsolatban hétfőre ígért. A dunakeszi kapitányság vezetője, dr. Kovács László rendőr ezredes sajtótájékoztatót tart a Pest megyei főkapitány felkérésére.

Hogy mikor áll majd a vádlottak padjára Stohl András a bíróságon, nem tudni, elképzelhető, hogy ez évben már nem tárgyalják a sztár ügyét – írja a lap.