– Aki Miskolcon él vagy élt és ma visszalátogat szülővárosába, láthatja, hogy Magyarország egyik legnagyobb, egykor szebb napokat látott települése rohamosan közelít a harmadik világhoz. Amíg azonban egy banánköztársaságban legalább banán van, Miskolcot csak a színes bűnbandák uralma, a balkáninál is rosszabb utak, és az adósságtenger emlékezteti Latin-Amerika vagy Afrika  sötét zugaira. A 170 ezer lelkes városunknak az MSZP-SZDSZ-rezsim és a Káli Sándor áldatlan tevékenysége nyomán – kimondani is sok – több mint 100 milliárd forint  a tartozása – taglalta az anomáliákat Szegedi Márton, a Jobbik polgármester-jelöltje.

Káli lépjen vissza!

A politikus keményen fogalmaz: azt mondja, pénz csak a látványberuházásokra, valamint a95 százalékban a munka nélkül tengődő kisebbség támogatására jut. Szegedi cigányterrort emleget, aminek elképesztő mértékét jelzi, hogy a lakosság retteg, a belváros, a főutca esténként kihalt, leszámítva a bűnözőket

 , és sok helyütt a gyermekek puszta iskolába engedése is veszélyt hordoz magában. A köztereket lepusztították, a tömegközlekedés drága és kriminális. A fiatalok menekülnek Miskolcról. – Káli pártja, az MSZP, és ő maga is bőven rászolgált arra, hogy 8 éves gátlástalan rombolása után végleg eltakarodjon a közéletből. Ki kell mondani, hogy a posztkommunista MSZP a többség véleménye szerint a szervezett bűnözés melegágya. (…) Felszólítom a történelem szemétdombjára való, magyarellenes MSZP polgármesterét és polgármester-jelöltjét, hogy önként lépjen vissza az indulástól.