Szeptember 15-én, 16:30-kor Edelényben, a Kastélykerti Sportpályán játszunk jótékonysági, barátságos labdarúgó mérkőzést.

A Borsod megyei Edelényt idén kétszer is elöntötte az ár, a településen a lakóházak mellett többek között a sportpályán is több milliós kárt okozott a víz. A híreket hallva, s a képeket látva tehát nem csoda, hogy az árvíz által egyik leginkább sújtott település megsegítéséért fogott össze a Ferencváros csapata, s döntötte el: jótékonysági meccsel segít pénzt gyűjteni a Kastélykerti Sportpálya felújítására és a BTE Edelény Labdarúgó Szakosztályának támogatására.

A Ferencváros labdarúgói rengeteg alkalommal álltak már jótékony célt szolgáló ügy mellé az elmúlt években. Mert hiszünk abban, hogy „Fradistának lenni felelősség!” És mi felelősséggel támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely segítséget nyújt a rászorulóknak, az árvíz okozta károsultaknak.

Ezért vállaltuk örömmel, hogy egy jótékonysági mérkőzés jegybevételével segítünk a megyei első osztályú klubnak a pálya helyreállításában. A jegyek egységesen 800.- forintba kerülnek. A Kastélykerti Sportpályán a Ferencváros NB I-es csapata lép pályára, a játékosok között szerepel majd többek között Lipcsei Péter is, aki az idei szezont már az NB II-es csapat edzőjeként kezdte meg. Most azonban ismét magára húzza a Fradi-címeres mezt, hogy egy jótékony célt támogasson. „Természetesen mi is felelősséggel tartozunk a szurkolókért, a klubért és nem utolsó sorban egymásért…”

Gyere el Te is! Találkozzunk Edelényben és szurkoljunk együtt a barátságos mérkőzésen. – írja az ftc.hu