Hát persze, hogy az idősödő, görnyedt hátú svájci zöldségesek!  http://kepviselofunky.blog.hu

Üllésen meri a Jobbik

Az üllési Jobbik kampánykiadványának címlapja nagyobbat üt, mintha a Blikk első oldalán Liptai Claudia könnyek közt vallaná meg, hogy éveken át Jimmy szeretője volt, és szerelmükből született Kovács Lázár.

Az üllési Jobbik ugyanis címlapon mutatja meg, hogy mégis kik tehetnek az égbe szökő törlesztőrészletekről: hát persze, hogy az idősödő, görnyedt hátú svájci zöldségesek!

A szokatlanul őszinte antiszemitizmust némi Amerika-ellenességgel támogatja meg a lap a belső oldalakon: a szeptember 11-ei évforduló kapcsán megtudhatjuk, hogy a World Trade Center elleni merénylet tulajdonképpen a CIA és a CNN közös akciója volt.

A mocskos világpolitika bűzét azonban szerencsére elűzi az üllési vállalkozókedv friss szele: az imperialista világ-összeesküvést leleplező helyi lap utolsó oldalain ugyanis egy amerikai használt ruhákat árusító butik és Dél-Alföld legnagyobb limuzinszolgáltatója hirdet.

Ha a Jobbik nyer Üllésen, biztos hogy alig használt Levis farmermellényben, limuzinnal hajtathat majd mindenki a bankba. Befizetni a ház havi törlesztőrészletét.

A teljes lapot innen lehet letölteni pdf-formátumban.
Szólj hozzá!