Nem vagyok hererákos, nem építkezek Debrecenben, és már otthon lakom Felsőzsolcán, és persze nem én telepítettem be a lakótelepre a romákat   Miskolcon, mondta az eszakhirnok.hu-nak Káli Sándor, annak kapcsán, hogy mint korábban már megjósoltuk, a kampány során már a jelöltek egészségi állapota is téma lett.

Bármelyik kétkedő, de inkább hölgyekre gondolok, megvizsgálhat, vette tréfásra a kérdést Káli, aki elmondta, idáig azért nem cáfolták azt a hírt sem, hogy ő Debrecenben építkezik, mert az lenne rá a válasz, hogy persze biztos a más nevén van az ingatlan. Ha már költöznék valahova, az Eger lenne, viszont az ellene szól a dolognak, hogy nem szeretem az egri borokat, turbózta

 tovább a kérdést. Kérdésünkre elmondta, már a felsőzsolcai lakásban él családjával, ahonnan őket is kiöntötte az árvíz. Szárítjuk a falakat, mondta. Ezzel kapcsolatban már korábban kiderült, hogy nem a megveréséről elhíresült, jelenleg az MSZP „verőembereként” (ez olyan feladat ami a másik oldalon Szinay Attila  csinál) funkcionáló képviselő, Simon Gábor diósgyőri luxus villájában lakott, hanem valahol a belvárosban.