Félre kellene söpörni a pletykákat a választási kampányban, valós, megalapozott programokkal kell meggyőzni a szavazókat – jelentette ki Káli Sándor, Miskolc szocialista polgármestere, az MSZP polgármesterjelöltje pénteki sajtótájékoztatóján.

Káli Sándor a róla terjedő pletykákról szólva megemlítette: azt híresztelik, hogy Debrecenbe költözik, ott építkezik, majd ironikusan hozzátette: Kósa Lajosékkal szeretne összeköltözni, de a feleségeknek ez nem tetszik. Felsőzsolcán pedig azért lakik, mert felesége idős szülei ott élnek, és segítik őket, egyébként a települést sújtó árvíz az ő házát is tönkre tette – jegyezte meg. És ez nem pletyka – tette hozzá..

Káli Sándor a sajtótájékoztatón azt kérte az újságíróktól: osszák meg vele a róla terjedő további pletykákat, majd ő is elmondott néhányat, amelyet a helyhatósági választáson induló más pártok polgármesterjelöltjeiről hallott.

Végül azt hangoztatta: a valós programok alapján kell eldőlnie az októberi választásnak, a pletykákat félre kell söpörni.