A cicijeivel is hódit a Fideszes polgármester jelölt

Kétgyermekes anyukaként kismamáknak tervez melltartókat, s a kollekció bemutatására maga  vállalkozott. Ilyenformán fedetlen keblekkel is látható az ominózus cég honlapján.

A Blikk figyelmét a jelenségre felhívó helyiek kifejtették, hogy az asszony polgármesteri ambícióit az itt lakók lenézésének, egyszersmind megvetésének érzik.

– Büszkén vállalom a munkámat, termékeink a kismamák életét könnyítik meg

. A fehérneműk bemutatására is vállalkoztam, szerintem nincs ezen mit szégyellnem. Aki ebből bármiféle szexuális botrányt akarna kavarni, az szerintem kicsit aberrált – mondta a Blikknek Badacsonytomaj a csinos polgármesterjelöltje.
Anyaszerepben. Rajzó Ildikó fideszes polgármesterjelölt kismamáknak tervezett fehérneműket reklámoz

– A városban ezek a képek nem ismertek, fogalmam sincs, hogy ez mellém állítja, vagy esetleg épp ellenem fordítja a választókat – tette hozzá.

A szakértő nem tartja erkölcstelennek a polgármesterjelölt melltartós reklámját.

– Nem pornófilmben szerepel, nem régi aktképek jelentek meg róla hirtelen, hanem az anyaságot mutatja be – mondta a Blikknek Kiszelly Zoltán politológus.

– Hiteles, mivel van két gyereke, sőt az egyikkel szerepel is egy szoptatós képen. Az anyaságot, a természetes táplálást reklámozza, és ezt büszkén föl is vállalja. Akkor lehetne őt támadni, ha bort inna és vizet prédikálna, ha például elítélné az anyaságot. Biztosan vannak, akiknek ez nem tetszik, hiszen egy politikusnak mindig vannak politikai ellenfelei.

Blikk-információ