Vecsés – DVTK 0-1 (0-0)

Gól nélküli első félidő után, az utolsó előtti percben szerzett Mohamadou Abdouraman-góllal hozta el mindhárom pontot Vecsésről a DVTK.

Labdarúgó NB II Keleti csoport, 4. forduló
Vecsési FC – Diósgyőri VTK 0-1 (0 – 0)

Vecsés, 500 néző, v.: Kovács G. (Medovarszki, Viczián).

Vecsési FC: Gyenes – Könczey, Kovács, Hungler, Radnai – Zana, Aristide, Lannert, Fritz – Horváth D., Kiss. Vezetőedző: Kántor Attila.
DVTK: Rados – Horváth G., Gal, Budovinszky, Gohér-Abdouraman – Dobos, Lippai, Halgas – Menougong, Roszel. Vezetőedző: Benczés Miklós.

Gólszerző: Abdouraman (0-1) a 89. percben.
Csere: Halgas helyett Szabó P. a 45., Zana helyett Törőcsik az 57., Horváth G. helyett Illés a 63., Horváth D. helyett Piros a 85. percben.
Sárga lap: Zana a 8., Kovács Z. a 61., Budovinszky a 61. percben.
Kiállítva: Radnai a 25., Dobos a 72.percben.

Kántor Attila (Vecsési FC): – A játékvezető és a szerencse sem állt mellettünk, ráadásul 100 százalékos ziccereket hibáztunk, aminek következtében nem sikerült pontot szereznünk.
Benczés Miklós (DVTK): – Küzdelmes mérkőzésre számítottunk, ez be is igazolódott. Az első félidőben nem tudtuk kihasználni a kínálkozó lehetőségeinket létszámfölényben,a második játékrészben a vecsésieknek voltak ígéretes helyzeteik. Végül azonban, ha szerencsével is, de sikerült győznünk, és köszönjük a lelkes szurkolóink bíztatását.

dvtk.eu