Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata 2010. II. félévében is meghirdeti a MŰVÉSZETI ÉS TUDOMÁNYOS ÖSZTÖNDÍJ-PÁLYÁZATOT, melynek célja a város művészeti és tudományos életének fejlesztése, az alkotómunka ösztönzése, a várost gazdagító értékek létrehozása.

Az Önkormányzat 2010. II. félévében az alábbi ösztöndíjak elnyerésére hirdet pályázatot:

*

Pályakezdő ösztöndíj: pályázhatnak kizárólag 30 éven aluliak (havi összege bruttó 50 ezer Ft/fő)

*

„Útravaló Európába” ösztöndíj: külföldi tanulmányúton, mesterkurzuson, konferencián való részvételre pályázható (összege max. bruttó 120 ezer Ft/fő).

Miskolc város művészeti és tudományos ösztöndíjait a Közgyűlés adományozza.

Az ösztöndíj-pályázatok benyújtásának határideje: 2010. október 1. (a postai feladási határidő a megjelölt nap 24. órájáig értendő)

A pályázatok benyújtásának módja és feltételei:

A pályázat csak a pályázati adatlappal együtt adható be. Az adatlap beszerezhető: Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális és Vendégforgalmi Osztályán (3525 Miskolc, Batthyány u. 1.), valamint az ösztöndíj-rendelet, a pályázati felhívás és az adatlap letölthető a www.miskolc.hu internetes oldalról is (Kultúra/Pályázatok/Ösztöndíjak).

A pályázati célok egyeztetéséhez a Kulturális és Vendégforgalmi Osztályon konzultációs segítség kérhető az alábbi telefonszámokon: 503-020; 503-027

A pályázatok eredményességéről a pályázókat a Polgármesteri Hivatal 2010. december 17-ig írásban értesíti.