A mai napon bejelentettem Heves megye Közgyűlésében a Polgári Frakcióból való kilépésemet. Munkámat független lépviselőként folytatom tovább.

Döntésemhez indokul az szolgál, hogy Herman István, akit a polgári értékeket valló füzesabonyiak az országgyűlési képviselői helyhez juttattak, közvetlenül a választások után kezdeményezte a hosszú évek óta eredményesen dolgozó, Herman Istvánt segítő Fidesz -csoport feloszlatását

. Nyilvánosan kétségbe vonta a csoport tagjainak keresztény erkölcsiségét, rágalmazta, megalázta és megtagadta azokat az embereket, akik minden erejükkel a polgári értékek talaján álló Magyarország megteremtéséért, a magát velük együtt a polgári értékeket vallónak állító Herman István képviselői mandátumhoz juttatásáért dolgoztak.

Politikusként kötelességem a becsapott, elárult emberek mellett kiállnom. Kötelességem kimondani, hogy a hazugság, az árulás nem lehet politikai érték, az ilyen embereknek távozni kell a politikából, mert ez árnyékot vet a tisztességgel politizálókra jobb és baloldalon egyaránt. Füzesabony megtapasztalta az árulást, mit várhat az Ország a hermanistvánoktól?

Herman István mondjon le, és távozzon a politikából, mert méltatlan lett a bizalomra!

Eger, 2010. augusztus 27.

Laminé Antal Éva
Független megyei közgyűlési képviselő