Fidesz-válasz Káli Sándor nyilatkozatára

„Káli Sándor ismét tájékozatlanságáról tett tanúbizonyságot Fészekrakó

-ügyben, amikor arról beszélt: nem lehet kiköltöztetni a bűncselekmény útján ingatlanhoz jutott lakókat ” – áll a Fidesz nyilatkozatában.
„Meglehet, azért van ez így, mert Káli Sándor, sem Simon Gábor országgyűlési képviselő úr nem vettek részt azon a szavazáson, ahol az Országgyűlés döntött az ügyben.
Káli Sándor felszólalhatott volna már korábban is, és elmondhatta volna véleményét az Országgyűlésben. Amikor lehetősége volt rá, hogy kifejtse álláspontját, hallgatott. A Fészekrakó-ügy akkor valamiért nem volt számára fontos.
Káli Sándor polgármester úrnak nem csupán kampányidőszakban kell a fészekrakókkal foglalkoznia és városőrnek öltözve kampányfilmben szerepelnie, hanem a megelőzésben kellett volna szerepet játszania. Abban, hogy a fészekrakók ne költözhessenek be a városba, és a Fészekrakó-ügy ne dagadjon országos botránnyá.
Mi, a Fidesz képviselői meg fogjuk akadályozni a hasonló bűncselekmények elkövetését. Aki pedig jogtalanul tartózkodik egy elfoglalt lakásban, azokat el fogjuk távolítani onnan!

A Fidesz-KDNP miskolci országgyűlési képviselői,
és Dr. Kriza Ákos polgármesterjelölt”