Az Oscar-díjas színésznő a legnagyobb titoktartás mellett érkezett a magyar fővárosba csütörtökön, hogy alig egy nappal később el is hagyja hazánkat. Jolie éves ikreivel, valamint bébiszitterek és testőrök egész hadával érkezett. A Blikk informátorai szerint Ferihegyen különleges biztonsági intézkedések mellett fogadták a színésznő kompániáját. Négy mikrobusz állta el azt a bejáratot, ahol Angelina és gyerekei érkeztek, hogy még véletlenül se láthassák őket óvatlan szemek, vagy netán a lesifotósok.

Angelina Jolie állítólag terepszemlézés céljából látogatta meg Budapestet, a hírek szerint az etyeki stúdióban is látogatást tett. Könnyen lehet, hogy ősszel hosszabb időre is nálunk vendégeskedik majd, hisz első rendezésére készül, méghozzá Szerbia XX. századi történelméről forgatna, amolyan „balkáni Rómeó és Júlia” filmet tervez.

Ám a szerb kulturális intézmények és stúdiók állítólag nem különösebben repestek az örömtől, miután kézhez kapták a tervezett alkotás forgatókönyvét, hisz az számos olyan elemet tartalmaz, amely nem túl jó fényt vet hazájukra. Ezért alig akad olyan stáb, filmstúdió, amely szívesen társulna a produkcióhoz. Így Jolie valószínű Budapesten forgatja majd le a filmet. Ez lehetett tehát a villámlátogatás oka.