Két gyermeket, egy nőt és egy férfit találtak holtan a Komárom-Esztergom megyei Ácson. A gyanú szerint az apa végzett élettársával és annak két fiával.
Családi tragédia történt a Komárom-Esztergom megyei Ácson csütörtökön; a helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nőt. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy egy késsel ölték meg a kisváros Dózsa György utcájában lévő családi házban a két kiskorú gyermeket, a szülők pedig akasztás következtében vesztették életüket.

Az Index a Független Hírügynökség híre alapján azt írta: felmerült, hogy az apa végzett családtagjaival, majd magával is. A rendőrség egyelőre nem kommentálta ezt az információt. Az ügyben délig hírzárlat van – válaszolta az Index kérdésére Léber Gabriella a Komárom-Esztergom Megyei rendőrség szóvivője.

A mentők három autót és két helikoptert küldtek a helyszínre. Amikor az első mentőautó kiérkezett, már csak a halál beálltát tudták megállapítani, újraélesztésre nem volt lehetőség. Ezek után a két helikopter még a levegőben visszafordult, közölte kérdésünkre az Országos Mentőszolgálat. Az áldozatok esetleges sérüléseiről a mentőszolgálat nem adott felvilágosítást.

Mint az MTI tudósítója a helyszínen megtudta, a nő a férfi élettársa volt. A két kisfiú az asszony két gyermeke: az egyik 6 éves, a másik 8 éves volt. A helyiek elmondták, hogy a 30 év körüli H. Mária az önkormányzatnál dolgozott kisegítőként, a férfi pedig munkanélküli volt; a család másfél éve költözött Ácsra Komáromból. Egyes feltételezések szerint a férfi végzett a két kisfiúval és a nővel, de a helyiek között az is elterjedt: a nő korábbi élettársa, akit börtönbe zártak, kijelentette, hogy ha az asszony kapcsolatot létesít a másik férfival, lemészárolja a családot.

A környéken azt beszélik, hogy a helyszínről egy idős embert elvittek a mentők, ő állítólag a férfi apja. A közvetlen környéket a rendőrség kordonnal lezárta, jelenleg helyszínelnek. A közelben négy-öt rendőrautó áll. A rendőrség az ügyben hírzárlatot rendelt el.