Az Acélcsapat tagjai mezben-sisakban álltak sorfalat Tompa Rajmund temetésén

Eltemették a tragikus körülmények között elhunyt Tompa Rajmundot a Miskolc Steelers játékosát. A Steelers-család TR-tem-1TR-tem-4minden tagját lesújtotta a tragédia. Rajmund, az utánpótláscsapat erőssége volt, a 40-es mezszámmal rendelkező cornerback tehetségét már safetyként és linebackerként is megmutathatta.

Az idén a felnőtt keretben is pályára léphetett, idestova két éve csatlakozott a juniorokhoz, akikkel már a tavalyi korosztályos versenysorozatban az Acélosok piros-ezüst mezében futballozhatott. Most pedig a szeptemberi idénykezdetre várt…

 A Rajmi hamvait tartalmazó urnánál, majd a sírnál elbúcsúztak tőle családtagjai, barátai, ismerőseik, diósgyőr-vasgyári szomszédaik, általános és középiskolai osztálytársai, és a Miskolc Steelers. Vezető szinten képviseltette magát a Magyar Amerikai Football Szövetség és Miskolc önkormányzata.
Az Acélcsapat tagjai mezben-sisakban álltak sorfalat, négy játékos kísérte a sírhoz elveszített csapatársuk földi maradványait. Ott a csapat – Rajmi bátyja, illetve menyasszonya kérésére – „Miskolc Steelers” és „Egy, két, há’ – Rajmi!” kiáltással búcsúzott a fiatalon elhunyt játékostól. Mindnyájan egy-egy szál fehér virágot helyeztünk el a síron, amelybe a bajnoki cím ünneplésére készült pólót és aranyérmet is belehelyezték; előzőleg a ravatalt a 40-es safety sisakja és meze díszítette, utóbbit minden steelerses aláírásával látta el.
Fejünk felett eközben gyönyörű kék volt az ég.
 www.miskolcsteelers.hu