Hazugságnak nevezi Csizmadia Csaba, a Fradi focistája azokat a híreket, melyek szerint szívesen randizna Molnár Anikóval, számol be a Webbulvár.hu.

A minap az egyik internetes portálon jelent meg a hír, miszerint a válogatott hátvéd már évek óta szimpatizál Molnár Anikóval, és szeretne vele randizni. A hír szerint a 25 éves sportoló eddig nem közeledett a szőke sztárhoz, de az első találkozón vacsorázni vinné.

Csizmadia Csaba elmondta, hogy más jelent meg, mint amit nyilatkozott. Mint embert, szívesen megismerné Molnár Anikót a Fradi hátvédje – de ennél többre nem gondolt. Hazugságnak nevezte, hogy úgy állították be a dolgot, mintha hajtana az egykori Nagy Őre.

A pletyka felröppenésekor Molnár Anikót is megszólaltatták a témában, aki először nem tudta, kiről van szó, majd amikor elmondták neki, hogy Csizmadia Csaba az illető, azt felelte, semmi sem kizáró ok, de a külső csak egy dolog, és nevetve közölte, hogy minden sportoló széltoló. Ötleteket is kértek tőle arra nézve, hogyan találkozhatna Csabával. Anikó a munkahelyét és pomázi otthonát nem javasolta, de azt mondta, számos fórumon kapcsolatba lehet vele lépni, és „ne ő adjon egy férfinak tanácsokat”.