Tükörcseréppel megnyúzta, majd evett még élő nagyanyjából az ukrán programozó

A rendőrök a behatolás és letartóztatás előtt először az egész lakást megtöltő gázzal ütötték ki azt a 26 éves ukrán programozót, aki részben megnyúzta és megcsonkította hatvanéves nagyanyját, majd evett is belőle, miközben az asszony még élt – írja a The Sun .

A szimferepoli programozót, Szergej Zsmarjovot a szomszédai vallási fanatikusként ismerték, ezért a rendőrök úgy gondolják, a brutális gyilkosság valamiféle rituális szertartás lehetett.
Szergej Zsmarjov

A programozó szülei válásától kezdve élt nagyanyjával, aki egyedül felnevelte. A brutális gyilkosság napján egy tükördarabbal megnyúzta a teljesen magánál lévő nagyanyja arcát, és amikor a nő sikoltozása már nagyon zavarta, kivágta a nyelvét, amit meg is evett. Egyes források szerint kivájta a szemét, levágta az ajkait és a füleit is, és azokat is megette. Az idős asszony végül a súlyos sérüléseibe halt bele.

A kiérkező rendőrök egy szál alsónadrágban találták a férfit, a kezében egy keresztet szorongatott, imákat mormolt. „Annyit tudunk megerősíteni, hogy gyilkosság gyanújával letartóztattunk egy 26 éves férfit. Annyit hozzátehetek, hogy különös kegyetlenséggel hajtották végre a gyilkosságot. A nyomozás érdekei miatt viszont további információt nem szolgáltathatunk” – nyilatkozta a Olga Kondrasova, a szimferepoli rendőrség szóvivője, a Sun szerint „láthatóan feldúltan”.

Amennyiben a gyilkosság miatt elítélik, a férfi húsz év börtönt kaphat. Zsmarjov annyit árult el a rendőröknek, hogy a támadás előtt marihuánát szívott.