Úgy nézel ki, mint egy kibaszott tüzelő szuka.  Mel Gibson kiverte barátnője fogát?

thephoto5

Újabb részletekkel gazdagodott a Gibson–Grigorjeva-ügy: a színész ügyvédei azzal rukkoltak elő, hogy Grigorjeva a héten nyilvánosságra került hangfelvételekkel előbb zsarolni próbálta Gibsont, aki viszont nem verte ki a nő fogát

. A fogorvos azt állítja, fog ugyan tényleg nem sérült, de két korona letört, ami azt jelzi, valóban megütötték az orosz nőt, még ha nem is pont úgy, ahogyan ő állította. A hangfelvételek mellett már a csorba fogú fotó is rendőrségi bizonyíték, bár a Gibson-csapat szerint természetesen minden hamisítvány. Egy  felvétel szerint a színésznek az sem tetszett, hogy Grigorjeva szeret kihívóan öltözködni, a színész megfogalmazása szerint annyira, hogy feszes ruháiból majd’ kibuggyannak hatalmas mellei és a puncija. „Úgy nézel ki, mint egy kibaszott tüzelő szuka, és ha megerőszakol egy csapat nigger, akkor az a te hibád lesz” – vágja Gibson a nő fejéhez.

A színész a felvételen azt is elmondja, hogy magára nézve borzasztó kínosnak érzi a nő minden nyilvános megmozdulását, különösen a hatalmas melleivel nem tud mit kezdeni.