A Vodafone és a Btel közös együttműködésének köszönhetően bővül a Magyarországi mobilinternet kiszolgálás. A Btel saját márkanév alatt, saját csomagokkal jelenik meg, tovább színesítve ezzel a mobilinternet piacát.

A szolgáltatás hálózati kiszolgálását, egy hosszú távú megállapodás keretében a Vodafone biztosítja a Btel részére. Az új szolgáltató megjelenését több hónapos előkészületi munka előzte meg, melynek célja volt, hogy a Btel mobil internetet használó ügyfelek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást és kiszolgálást élvezhessék.

A Btel meghatározó szerepet tölt be a Magyar alternatív távközlési piacon, és jelentős tapasztalatokkal rendelkezik szélessávú internet kiszolgálás területén. Az új mobilinternet szolgáltatás szorosan illeszkedik a Btel üzleti koncepciójához, miszerint a szélessávú internet kiszolgálás minden területére kiterjedő szolgáltatási portfolió elengedhetetlen a dinamikusan változó ügyfél igények kiszolgálásához. Az új szolgáltatás beolvad majd a Btel kínálatai közé, és újszerű, egyedi csomagajánlatokban lehet majd igénybevenni.