Nyílt közbeszerzési pályázatot hirdetett a Miskolci Nemzeti Színház egyes rendezvények lebonyolítása során a világosítás, hangosítás, a színpadkép-kialakítás, díszletépítés, öltöztetés, smink és fodrászat ellátására.

A tenderen az a cég indul eséllyel, amelyiknek az elmúlt három évben a nettó forgalma elérte az 50 millió forintot, ebből 30 millió forint a közbeszerzés tárgyával kapcsolatos szolgáltatásokból származik. Rendelkezni kell továbbá legalább 30 darab, rendezvényenként nettó 300 ezer forint értékű, és minimum egy darab 7 millió forint értékű teljesített referenciával, valamint legalább egy darab, minimum ezerfős rendezvény kivitelezéséről szóló referenciával.

Az elbírálás során 40 százalékkal esik latba az ajánlati ár, 60 százalékkal a szakmai koncepció megalapozottsága.

A pályázatok leadásának határideje augusztus 31-e, az együttműködés a kiírás szerint október 21-én kezdődik, és legalább november 30-ig kell tartania. A Kreatív Online megkereste az ajánlattevőt, hogy a 100 milliós keretösszeg (mely négy évnyi együttműködés finanszírozására elég), illetve az évi 25 millió forintos kifizetés mire vonatkozik, ha a szerződés időtartamánál minimálisan bő egy hónapos intervallumot adtak meg. Egyelőre nem kaptunk választ a kérdéseinkre.

(Forrás: Tenders Electronic Daily (TED))