„Ganxsta Zolee híd, 100 méter”, olvasható egy táblán Miskolc-Perecesen. Mint kiderült, az elnevezés még nem hivatalos, de hamarosan azzá válhat vagy akár egy másik település, Görcsöny hídja kaphatja meg ugyanezt a nevet.

Egyelőre nem tudni ki vagy kik helyezték ki a táblát, de feltehetően az ismert rapper rajongói vetemedtek ilyesmire. A helyieket meglepte a dolog, de nem haragszanak érte, egyesek még örülnek is neki.

Mivel a tábla engedély nélkül került ki, szabálysértési eljárás indítható miatta, ehhez azonban az kell, hogy valaki feljelentést tegyen. Ez eddig nem történt meg.

A Neo FM Bumeráng című műsorának egyik műsorvezetője, Bochkor Gábor élő adásban megígérte, hogy amennyiben a híd hivatalosan is megkapja a Ganxsta Zolee nevet, az egyik adást az objektum kellős közepéről sugározzák majd.

Egyelőre nem tudni, hogy Pereces önkormányzata engedélyezi-e a névváltoztatást, de Görcsöny polgármestere, Koncz István jelezte, hogy a Pécs közeli település hídját szívesen elneveznék a szabad szájú zenészről, ha a miskolciak nemet mondanak. Az tehát már szinte biztos, hogy hamarosan hivatalosan is lesz Ganxsta Zolee nevű hídja Magyarországnak, csak az a kérdés, hogy hol.