Eszenyi Enikőt is levetkőztetné a nyuszis magazin, sajtóértesülések szerint ráadásul akár Liptai Claudia több milliós gázsiját is megkaphatná a Vígszínház igazgatónője.

A Megasztár zsűritagját a héten a magazin legfelkapottabb fotósa, az a Nánási Pál fényképezte az MTV Icon számára, aki a vörös démon fotósorozatát is elkészítette jubileumi lapszámukba.

„Nagy tisztelője vagyok Eszenyi Enikőnek. Amennyiben lennének ilyen ambíciói, boldogan készítenék róla fotósorozatot” – mondta el tegnap Radnai Péter, a nyuszis magazin főszerkesztője az egyik internetes lapnak.

Nem sokkal később azonban teljes hírzárlatot rendeltek el az ügyben. Márpedig vészesen közeleg a lap 11. születésnapja, amire valószínűleg hasonlóan nagy volumenű sztárral szeretnének kedveskedni az olvasóiknak, mint tavaly. Akkor a hírek szerint Claudia hárommillió forintot rakott zsebre, ami a magyar nyuszis magazin történetében rekordösszegnek számított.

Eszenyi nemcsak tekintélyes színházi múltja, tévés szereplései és a Vígszínház igazgatása, hanem kirobbanó formája miatt is megkaphatja ezt az összeget – írja a Napi Ász.