Wanted

Sárospatak – A Sárospataki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási eljárást folytat Leczó Bertalan 84 éves vissi lakos eltűnése ügyében

.

Leczó Bertalan 2010. május 11-én 13.00 óra körüli időben vesszőt szedni indult menye kenézlői lakásából, azóta nem tért haza, életjelet nem adott magáról. A férfi felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.
Személyleírása

Kb. 150-155 cm magas, vékony testalkatú, kevés ősz haja van a feje tetején és a tarkóján. Különös ismertető jelei: Műtéti heg van a hasán, az egyik hüvelyk ujját elvágta körfűrésszel, de nem csonkolt, háta tele van májfoltokkal.
Ruházata, melyben távozott

Lábán papucs volt, munkásnadrágot viselt (zöld, vagy kék színűt), felső ruházata pulóver és ing, melynek színe nem ismert.

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható Leczó Bertalant felismeri, vagy felismerni véli, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, jelentkezzen személyesen a Sárospataki Rendőrkapitányságon – 3950. Sárospatak, Rákóczi út 33/A. – illetve hívja a 06-47/513-030-as vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámot.