Levágatta melleit, és most ismét készül valamire


Rácz Károly, azaz Terry Black két örökbefogadott gyermeke miatt döntött úgy korábban, hogy leoperáltatja a hormonkezelések következtében megnövekedett mellét, és férfiként kívánta folytatni az életét. Most pedig úgy tűnik, hogy ismét beavatkozásra készül, mert, ahogy a Bors című napilapnak elmondta: teljes értékű életet akar élni.

Terry Black a STOPnak azt mondta: valótlan lenne, ha bárki is azt állítaná, hogy nővé akarja magát operáltatni, de kérdésünkre ennél konkrétabb választ nem adott.

„Abszolút nem szeretnék erről semmit nyilatkozni. Az igaz, hogy lesz plasztikai műtétem. Na, de az ember plasztikáztathatja a fülét, a fejét, a szemét, a száját, a hasát… Azért szántam el magam, mert az elmúlt években kicsikét „elhíztam”, stb. Harmincéves kor után az ember saját maga felelős a kinézetéért, az egész testéért” – fogalmazott sejtelmesen Terry Black, aki annyit tett hozzá: azt, hogy pontosan milyen műtétre is készül, az operáció napján tudhatjuk csak meg.

A transzvesztita előadóművész egyébként hamarosan ismételten női ruhában lép majd színpadra, ugyanis egy száz előadásos turnésorozatra kapott felkérést.