Magyar Péter bejelentette, ha tíz napon belül nem kapnak választ, mikor mehet vitázni a köztévébe, akkor tüntetést szervez az MTVA székházához

Miskolci beszéde közben tett erre ígéretet.

Magyar Péter országjáró útja csütörtökön Miskolcon folytatódott, és beszédében visszautalt arra a Facebook-posztra, amit még pár órával korábban osztott meg, és amit Deutsch Tamásnak és Dobrev Klárának címzett.

“Mint ismert, kihívtam Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy élő televíziós vitára a köztelevízióban. Arról szerettem volna velük beszélgetni, hogy ők ketten, miniszterelnökként hogyan tették az uniós csatlakozásunk óta, negyvenezer milliárd forint uniós forrás hazánkba érkezte mellett a második legszegényebb és a legkorruptabb uniós országgá Magyarországot. A két miniszterelnök nem vállalta a vitát, Önöket küldték maguk helyett” – kezdte a bejegyzést.

Hozzátette, szeretné ha együtt szólítanák fel a közmédiát arra, hogy teljesítsék a jogszabályi tájékoztatási kötelezettségüket és tegyék lehetővé a június 9-i választás előtt az élő vitaműsor megrendezését.