·      Te össze tudnád foglalni, mik az összetevői a jó puncinyalásnak?  Ezek mennek
Te össze tudnád foglalni, mik az összetevői a jó puncinyalásnak? 😋
Hiába várja a legtöbb férfi az útmutatást erre a partnerétől, a nők többsége nem fogja tudni megmondani, mert igazából fogalma sincs arról, mi történik a lába között. Csak azt tudja megítélni, jó-e, vagy rossz.
Persze sokan színlelnek is. Már csak azért se jelzik, hogy nem az igazi, amit a partner csinál, mert akkor beállna az a zavarbejtő helyzet, hogy meg kéne mondani, hogyan is lehetne jobb a nyalás – erről pedig ugye fogalmuk sincs.
Tökéletesen átérzem a helyzetet, hisz én is ugyanebben a cipőben jártam. Nem tudtam, mitől lehetne jobb. Így nem csak, hogy nem volt eget rengető az élmény és nem jutottam el az orgazmusig, de még vádoltam is magam azért, amiért nem tudok ebben útmutatást adni.
Itt már látom is lelki szemeim előtt, hogy érkeznének a kommentek azoktól a mellüket döngető férfiaktól, akik azt hiszik, lehengerlő szeretők: „Gyere, cica, majd én megmutatom, milyen a jó nyalás!”
Ezzel a bejegyzésemmel azokhoz a férfiakhoz szeretnék szólni, akik nyitottak a fejlődésre, és valóban szeretnének még jobb, még szakértőbb partnerré válni, aki a párjuk kényeztetésének igazi mestere.
Létezik egy online kurzusom, amire nagyon büszke vagyok, és amit már több százan dolgoztak fel a hölgyek nagy megelégedésére. Ez a Nyelvlecke – puncinyalás útmutató. Egy férfi, egy biszexuális hölgy és az én szexológusi tudásomat gyúrtuk össze benne. Igazi kincs. Szerintem ezt mindenkinek ismernie kéne, aki nővel szeretne szexuális életet élni (vagy ő maga nő, és szeretne tudni útmutatást adni a párjának).
Itt éritek el a kurzust: